Afla mai multe detalii despre Kneipp pe www.kneipp.ro
Brand German, creat in 1890, lider de piata in categoria aditivilor de baie in Germania, prezent pe pietele tuturor continentelor.

Dupa ce a revolutionat medicina in secolul 19, Sebastian Kneipp a inceput sa studieze intensiv proprietatile de vindecare ale anumitor plante si puterea curativa a apei.

Kneipp spunea ca "Natura ne ofera din abundenta tot ceea ce avem nevoie pentru a ne pastra starea de sanatate!"

Sursa sarii folosite in produsele Kneipp este o antica mare subterana cu apa sarata din centrul Germaniei. Exploatarea se face  prin metode traditionale. Marea se afla la o adancime de 460 metri si este veche de 250 de milioane de ani.
Cristalele de sare rezultate absorb uleiurile esentiale extrase din plante si le elibereaza in apa calda din cada si in aburi.

Produsele Kneipp nu contin conservanti, parabeni, coloranti, parafina, silicon, uleiuri minerale, derivate de origine animala sau ingrediente cu potential alergenic mare si sunt testate dermatologic pentru o tolerabilitate cutanata maxima.


Portofoliu: produse ingrijire (creme fata, creme corp, geluri de dus), produse pentru baie (uleiuri, spumante, saruri), produse copii.
Danubius Imports
Back
Next