Uleiurile esentiale extrem de concentrate, in combinatie cu efectul terapeutic natural al apei, au rolul de a relaxa mintea si ajuta la mentinerea starii de sanatate a corpului.
Alege spumantul de baie cel mai potrivit pentru nevoile tale, toarna aproximativ 1 capac de ulei spumant in cada cu apa la temperatura de 36-38* C si imbaiaza-te aproximativ 10-20 de minute si inhaleaza aburul degajat.
Cum se folosesc uleiurile de baie Kneipp?
Ulei de baie "baie comoda"
100ml
Perfect pentru zilele racoroase, indiferent de anotimp, deoarece iti ofera un sentiment de caldura si confort.
Uleiul de macadamia si extractul de miere de albine hidrateaza si hranesc pielea, in timp ce  ghimbirul  cu aroma sa condimenta inconfundabila si cardamomul, au un efect relaxant
asupra corpului si a mintii.
Ulei de baie "poveste de dragoste" 100ml

Lasa frau liber imaginatiei impreuna cu spumantul de baie ‘’poveste de dragoste’’!
Parfumul de trandafir salbatic si uleiul natural esential de lavanda creeaza o atmosfera romantica, stimuleaza apetitul sexual si incurajeaza visarea.
Ulei de baie
"relaxare profunda"
100ml

Cu uleiuri esentiale de patchouli si lemn de santal, revitalizeaza si hidrateaza corpul oferind relaxare profunda si pace interioara.
Ulei de baie "fara stres" 100ml

Inlatura starea de tensiune si creeaza o senzatie de armonie. Datorita extractelor de mandarin si ulei esential de portocal spumantul de baie ofera o stare de echilibru, combate stresul, anxietatea si tensiunea nervoasa. Echilibreaza trupul si mintea pentru o stare de relaxare.
Ulei de baie
"pofta de viata" 100ml

Spune nu tristetii si traieste viata din plin impreuna cu spumantul de baie revigorant ‘’viata fericita’’!
Aroma proaspata a uleiurilor eterice de Listea Cubeba si lamaie imbunatateste starea de spirit oferind un sentiment de optimism si incredere. In acelasi timp hidrateaza si previne uscarea pielii.
Ulei de baie
"pauza fericita" 100ml

Cu uleiuri naturale esentiale de mac rosu si canepa, ofera confort si momente frumoase. Aroma degajata relaxeaza corpul si mintea de stresul si tensiunea acumulata in timpul zilei.
Uleiurile hranitoare calmeaza si
catifeleaza pielea.
Danubius Imports
Back
Next