Crema antirid si intarire
cu avocado (50ml)
Extractul de avocado îngrijeste perfect si regenereaza pielea. Datorita vitaminei E si vitaminei A crema imbunatateste aspectul si starea epidermei. Utilizarea regulata asigura netezirea ridurilor mici. Aceasta hidrateaza intens și delicat pielea, se absoarbe perfect si este baza ideala pentru machiaj. Aceasta poate fi, de asemenea, folosita in perioada iernii ca o crema de protectie.
Crema este recomandata pentru pielea uscata, mediu uscata si sensibila.
Crema hidratanta si revitalizanta cu cirese (50 ml)
Formula sa conține colagen, elastina, vitamina E si vitamina A, acestea ofera ingrijire delicata si eficienta pielii de pe fata, gat si decolteu, hidrateaza si reface elasticitatea naturala a acesteia. Crema prezinta calitati perfecte de absorbtie si constituie o baza perfecta pentru machiaj.
Este recomandata pentru toate tipurile de ten.
Gama Collagen  Elastin ofera produse cu rol de regenerare si hidratare, intarzie procesele de imbatranire la nivelul pielii si cresc elasticitatea acesteia, totodata protejand-o de radiatiile UV.
Mentionati cel putin un beneficiu pe care il ofera gama Collagen + Elastin de la Soraya
Crema antirid (50ml)

Ofera o ingrijire delicata si eficienta, asigura o netezire vizibila a liniilor fine. Acesta are o
hidratare intensiva si lubrifianta pe piele sprijinind a stfelregenerare a acesteia. Crema imbunatateste în special elasticitatea si fermitatea pielii de pe fata, gat si decolteu.
Contine colagen, elastina, vitamina E cunoscuta sub numele de vitamina tineretii si vitamina A cunoscuta sub numele de vitamina de crestere.
Recomandata in special pentru pielea uscata si deshidratata.
Crema protectoare (50ml)

Ofera o ingrijire delicata si eficienta asigurand o hidratare delicata a pielii, astfel, prevenind in mod activ uscarea. Aceasta face ca pielea de pe fata, gat si decolteu sa fie vizibil mai elastica si ferma.
Contine colagen, elastina, vitamina A, vitamina E si este recomandata pentru tenul normal, mixt si uleios.
Danubius Imports
Back
Next